Drobečková navigace

Úvod > Aktuálně > Jídelní lístek

 JÍDELNÍ LÍSTEK: 16. 9. - 20. 9. 2019

PONDĚLÍ: Alergeny
Polévka celerová (0,5 l)            7, 9
Vepřový guláš debrecínský (350 g),  rýže (300 g) 1a
   
ÚTERÝ:  
Polévka čočková (0,5 l)                                     1a, 9
Kuřecí stehno na způsob bažanta (160 g), brambory (300g), kompot (150g) 7
   
STŘEDA:  
Polévka krupicová s vajíčkem (0,5 l)   1a, 3, 9
Vepřová krkovice po selsku  (110 g), knedlíky  (220 g), zelí (150 g)         1a, 3
   
ČTVRTEK:  
Polévka gulášová (0,5 l) 1a, 9
Zapečená tarhoňa s meruňkami (450 g) 1a, 3, 7
   
PÁTEK:  
Polévka slepičí s masem a nudlemi (0,5 l) 1a, 3, 6, 7, 9
Smažený vepřový řízek (140 g),  bramborový salát (400 g)     1a, 3, 7, 9

 

SPOTŘEBUJTE DO ČTYŘ HODINY OD DOKONČENÍ TEPELNÉ ÚPRAVY, COŽ V NAŠICH PODMÍNKÁCH ZNAMENÁ DO 12.30 HODIN. PO TUTO DOBU
MUSÍ BÝT JÍDLO UDRŽOVANÉ PŘI TEPLOTĚ MINIMÁLNĚ 60°C.

Toto ustanovení je dáno § 25 odst. 2 vyhl. 137/2004 Sb..

======================================================================

SEZNAM POTRAVINOVÝCH ALERGENŮ

KTERÉ PODLÉHAJÍ LEGISLATIVNÍMU OZNAČOVÁNÍ DLE SMĚRNICE 1169/11 EU

1 - OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - VÝROBKY Z NICH, 2 - KORÝŠI A VÝROBKY Z NICH - POTRAVINY OHROŽUJÍCÍ ŽIVOT, 3 - VEJCE A VÝROBKY Z NICH - POTRAVINY OHROŽUJÍCÍ ŽIVOT, 4 - RYBY A VÝROBKY Z NICH, 5 - PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) A VÝROB. Z NICH - POTRAVINY OHROŽUJ. ŽIVOT, 6 - SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) A VÝROBKY Z NICH, 7- MLÉKO A VÝROBKY Z NĚJ - POTRAVINY OHROŽUJÍCÍ ŽIVOT, 8 - SKOŘÁPKOVÉ PLODY (VŠECHNY DRUHY OŘECHŮ) A VÝROBKY Z NICH , 9 - CELER A VÝROBKY Z NĚJ, 10-HOŘČICE A VÝROBKY Z NÍ, 11- SEZAMOVÁ SEMENA (SEZNAM) A VÝROBKY Z NICH, 12 - OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČINY V KONCENT. VYŠŠÍCH NEŽ 10 mg, ml/kg, l, VYJÁDŘENO SO2, 13 - VLČÍ BOB (LUPINA) A VÝROBKY Z NĚJ, 14 – MĚKKÝŠI A VÝROBKY Z NICH