Drobečková navigace

Úvod > Aktuálně > Jídelní lístek

JÍDELNÍ LÍSTEK 25. 5. - 29. 5. 2020

PONDĚLÍ: Alergeny:
Polévka  uzená s rýží a kapustou (0,5 l)        9
Debrecínská vepřová pečeně (350 g), těstoviny (300 g) 1a, 3, 7 
   
ÚTERÝ:  
Polévka s masem a těstovinami (0,5 l)                     1a, 3, 9
Uzená krkovice (110 g), bramborové knedlíky (240 g), špenát (150 g) 1a, 3, 7, 9
   
STŘEDA:  
Polévka čočková (0,5 l)         1a, 9
Hovězí maso na pepři (350 g), knedlíky (220 g) 1a, 3
   
ČTVRTEK:  
Polévka ovarová s kroupami (0,5 l)                 1c, 9
Selský vepřový závitek (350 g), rýže (300 g) 1a, 3, 7, 10
   
PÁTEK:  
Polévka celerová (0,5 l)        1a, 7, 9
Jitrnicový prejt (180 g), brambory (300 g), zelný salát (150 g) 1a

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 1. 6. - 5. 6. 2020

PONDĚLÍ: Alergeny:
Polévka  žampiónová s bramborem (0,5 l)        1a, 7, 9
Valašský vepřový guláš (350 g), rýže (300 g)         1a, 9
   
ÚTERÝ:  
Polévka  fazolová s párkem (0,5 l)                     1a, 9
Zapečené kuřecí plátky se sýrem a uzeným (130 g), bramborová kaše (300 g), okurka (50 g) 1a, 7, 10
   
STŘEDA:  
Polévka slepičí s masem a nudlemi (0,5 l)         1a, 3, 6, 9
Vepřové výpečky (130 g), knedlíky (220 g), červené zelí  (150 g) 1a, 3, 9
   
ČTVRTEK:  
Polévka uzená s kroupami (0,5 l)                 1c, 9
Mleté vepřové kuličky s rajskou omáčkou (350 g), kolínka (300 g) 1a, 3, 7, 9
   
PÁTEK:  
Polévka krupicová s masem (0,5 l)        1a, 9
Vepřová krkovice po selsku (120 g), brambory (300 g), fazolové lusky (150 g) 1a, 7

SPOTŘEBUJTE DO ČTYŘ HODIN OD DOKONČENÍ TEPELNÉ ÚPRAVY, COŽ V NAŠICH PODMÍNKÁCH ZNAMENÁ DO 12.30 HODIN. PO TUTO DOBU
MUSÍ BÝT JÍDLO UDRŽOVANÉ PŘI TEPLOTĚ MINIMÁLNĚ 60°C.

Toto ustanovení je dáno § 25 odst. 2 vyhl. 137/2004 Sb..

======================================================================

SEZNAM POTRAVINOVÝCH ALERGENŮ

KTERÉ PODLÉHAJÍ LEGISLATIVNÍMU OZNAČOVÁNÍ DLE SMĚRNICE 1169/11 EU

1 - OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - VÝROBKY Z NICH, 2 - KORÝŠI A VÝROBKY Z NICH - POTRAVINY OHROŽUJÍCÍ ŽIVOT, 3 - VEJCE A VÝROBKY Z NICH - POTRAVINY OHROŽUJÍCÍ ŽIVOT, 4 - RYBY A VÝROBKY Z NICH, 5 - PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) A VÝROB. Z NICH - POTRAVINY OHROŽUJ. ŽIVOT, 6 - SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) A VÝROBKY Z NICH, 7- MLÉKO A VÝROBKY Z NĚJ - POTRAVINY OHROŽUJÍCÍ ŽIVOT, 8 - SKOŘÁPKOVÉ PLODY (VŠECHNY DRUHY OŘECHŮ) A VÝROBKY Z NICH , 9 - CELER A VÝROBKY Z NĚJ, 10-HOŘČICE A VÝROBKY Z NÍ, 11- SEZAMOVÁ SEMENA (SEZNAM) A VÝROBKY Z NICH, 12 - OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČINY V KONCENT. VYŠŠÍCH NEŽ 10 mg, ml/kg, l, VYJÁDŘENO SO2, 13 - VLČÍ BOB (LUPINA) A VÝROBKY Z NĚJ, 14 – MĚKKÝŠI A VÝROBKY Z NICH